Gastenboek pagina 3

Reactie Naam Plaats Datum
Hallo Mijnheer Beckers,
Vandaag kreeg ik van iemand Uw artikel in de krant van 25-1-2007, over de beelden in Heerlen.
Ik was hl erg aangenaam verrast door wat ik las en ben meteen op de site gaan kijken.
Niet alleen het vlinderhuisje was te zien, maar k de tekst van het hele gedicht dat ik in 1974 schreef en waaraan ik de laatste paar regels ter ere van het eerste monumentje in deze regio, dat voor "onze" kinderen in Schaesberg werd geplaatsten gewijd op 2e paasdag ( 12 april 2004) heb toegevoegd. 
Ik wil U uit de grond van mijn hart danken, voor de aandacht die U geschonken hebt, op Uw site en in de krant, aan het vlinderhuisje, dat voor zoveel mensen van onschatbare waarde is.
Zoveel (groot)ouders en broers en zussen vinden hier een beetje troost. Laatst ontmoette ik er een moeder van 86 jaar. Na bijna 60 jaar, mocht ook haar kind eindelijk een naam en een plekje hebben.
Het artikel in de krant heeft weer meer mensen een stukje rust en een plaatsje gegeven. Het doet me goed, dat U uit al die beelden, uitgerekend dit mooie monumentje zo'n waarde toegekend heeft.
Dank U wel!!!

Alvast mijn dank en ik zal met belangstelling Uw site blijven volgen! 
Het is een prachtige site!
Marie-Louise Lony-Roobroeks 06-02-2007
Geachte heer Beckers,

Uw website 'Heerlen-in-beeld ' vind ik in een woord 'geweldig'.
Daar er niet gelinkt wordt naar Poels, veronderstel ik dat u daar nadere informatie over wilt hebben.
Welnu, in bijlage een verhaaltje over de rector, gescand uit het door mij geschreven boekje 'Welten en Benzenrade, vroeger', dat onlangs door de gemeente Heerlen werd uitgegeven. Ik kan u nog vertellen, dat Wim van Hoorn de maker is van het standbeeld van Poels, dat in 1954 op het Emmaplein (nu Pancratiusplein) te Heerlen werd geplaatst. Later vond men het om diverse redenen beter het standbeeld te verplaatsen naar Welten, nabij de ingang van de St. Martinuskerk.
Met deze informatie hoop ik u van dienst te zijn. In elk geval wens ik u veel succes (en plezier) bij het vervolmaken van uw site.
Met vriendelijke groet,
Jo Fox 
Heerlen 15-02-2007 
Geachte heer Beckers,

Met grote belangstelling heb ik uw site bekeken en ik wil er mijn waardering voor uitspreken. Een mooi en waardevol geheel. Ieder zichzelf respecterende plaats zou zo'n site moeten hebben! Heerlen kan er trots op zijn.
Hartelijke groet,
Hans van Herpen
Nuth 05-03-2008
Hoi Hub,

Zit hartstikke goed in elkaar!
Nog veel succes!!!

Groetjes,Theo Heerings Heerlen 14-04-2008
Hartelijk dank voor uw uitgebreide website. Op zoek naar namen van
beeldhouwer heb ik op uw website weer nieuwe namen gevonden.

 
Met vriendelijke groet,
http://beeldhouwlinks.nl
 
16-04-2008

Terug naar het hoofdmenu 
Terug naar Gastenboek  toelichting